Олія з кунжуту (Дана-Я,капс No75) Комплекси вітамінів, мінералів, макро- та мікроелементів
Рекомендации:
- додаткове джерело жирних кислот, вітамінів, мікроелементів (кальцій, фосфор, цинк)
- сприяє поліпшенню функціонального стану суглобів і кісток
— сприяє покращенню роботи шлунково-кишкового тракту та бронхолегкової системи.
Кальцій — у кунжутній олії
Користь насіння кунжуту в тому, що воно містить багато кальцію, фосфору, цинку та магнію.
За вмістом кальцію кунжут перевершує більшість харчових продуктів, навіть багато сортів сиру. Кальцій може становити до 1,4 г на 100 г насіння кунжуту, що покриває добову потребу організму в кальції.
Найкращий же спосіб зберегти корисні властивості кунжуту — зробити з нього олію, для виготовлення якої застосовуються технології холодного пресування. Це робить олію кунжуту кориснішою, оскільки зберігаються всі речовини та мікроелементи.
МАСЛО З КУНЖУТА ефективно використовують для профілактики остеопорозу завдяки наявності кальцію, фосфору (будівельних матеріалів для кісткової тканини). Вона сприяє покращенню функціонального стану суглобів і кісток.
МАСЛО З КУНЖУТА ефективно у разі різних легеневих захворювань, одишку, сухому кашлі, астмі, хворобам серця, підшлункової та щитоподібної залози, під час лікування підвищеної кислотності шлункового соку.
МАСЛО З КУНЖУТА використовується для профілактики та лікування атеросклерозу (перешкоджає утворенню тромбів).
Для замовлення телефонуйте (044) 251-18-70, (093) 753-34-63, 098-513-44-88; 095-513-44-88.
Основні | |
---|---|
Виробник | Дана Я |
Країна виробник | Україна |
Форма випуску | Капсули |
Кількість в упаковці | 75 шт. |
Користувацькі характеристики | |
На курс | 3-4уп. |
- Ціна: 60 ₴