Шипшина, капс. №60 Імунітет "
Рекомендації:підвищення імунітету,профілактика авітамінозів,нормалізації обміну речовин,
має жовчогінні, сечогінні, антисклеротичні, протизапальні та знеболювальні властивості.
Опис:
Склад: плоди шипшини коричної.Зміцнюємо імунітет шипшиною!
Рекомендується як джерело вітамінів С, В1, В2, РР, К, пантотенову кислоти, флавоноїдів, каротиноїдів, пектинів, макро - і мікроелементів (Mn, K, Mg, Ca, P, Co, Fe) з метою профілактики гіпо - та авітамінозів, підвищення опірності організму до несприятливих факторів навколишнього середовища. Сприяє нормалізації обміну речовин, зменшення ламкості і проникності капілярів. Має жовчогінні, сечогінні,
антисклеротичні, протизапальні та знеболювальні властивості.
Завдяки високому вмісту вітаміну С, шипшина визнаний одним з кращих засобів для підтримки імунітету.
Вітаміну С в ягодах шипшини більше, ніж у смородині в 10 разів і лимоні в 40 разів!
Отже, ще раз про цілющість шипшини. В його ягодах цілий комплекс необхідних людині вітамінів і мінералів. Серед рослин шипшина
воістину чемпіон за змістом вітаміну С. А ще він багатий залізом, каротином, рутином, калієм, фосфором, марганцем, магнієм, а також
антиоксидантами (пектини, флавоноїди), дубильні речовини, фітонцидами та органічними кислотами. Словом, усім, що вкрай необхідно для нашого
здоров'я.
Корисні властивості шипшини використовують, насамперед, для підвищення імунітету і працездатності.
Плоди шипшини, і ліки на їх основі відрізняються різноманітною фармакологічною дією. З цієї причини шипшина активно використовую для усунення захворювань, пов'язаних з поганим кровообігом, печінкою, підшлунковою залозою та сечостатевої системою. Також шипшини допомагає не тільки зміцнити імунітет, а і підвищити опірність організму до дії бактерій, оздоровити травну систему і в результаті уповільнити процес старіння. Особливо корисний шипшина в холодну пору року, коли організм так потребує вітамінів і зміцнення імунітету.
Ягоди шипшини можна самим засушити, щоб приймати круглий рік, але не завжди і не всім це підходить. ТМ «Аптека природи» подбала про зручність прийому плодів шипшини – подрібнені в капсулах. Такий вид прийому зручний у вживанні і не менш корисний.
Рекомендується застосовувати: по 1 капсулі 3 рази в день вчасно їжі.
Шипшину — один з найвідоміших і популярних імуномодуляторів.
Опис:
Народна мудрість стверджує, що шипшина варто семи докторів. Це незвичайне рослина - чагарник з сімейства розоцвітих. Він є далеким родичем царствених троянд. Квітки його хоч і яскраві, проте не є предметом захоплення поетів, так як не володіють пишнотою. І багато хто обходить його стороною, не знаючи, що за невибагливою зовнішністю ховається одна з найбільш цінних рослин, які подарувала природа людині. За своїм корисним властивостям шипшина, не має собі рівних. Його називають джерело вітамінів, лісовим лікарем. З давніх часів шипшина збирали і використовували для лікування різних недуг. І сучасні офіційні дослідження повністю підтвердили цілющі властивості шипшини, а також відкрили нові, невідомі до цього часу, гідності. Зрілі плоди шипшини містять на 100 г 14-60 г води, 1,6-4 г білків, 24-60 г вуглеводів, 4-10 г харчових волокон, 2-5 г вільних органічних кислот; 23-58 мг калію, 5-13 мг натрію, 26-66 мг кальцію, по 8 і по 20 мг магнію і фосфору, 11,5% і 28,0 мг заліза, 2,6 і 6,7 мг провітаміну А, 0,05 і 0,15 мг вітаміну B1, 0,33 та 0,84 мг вітаміну В2, 0,60 і 1,50 мг вітаміну РР, 470 і 1200 мг вітаміну С відповідно. У шипшині також міститься мідь, марганець, хром, молібден, кобальт, вітаміни В6, К, Е, дубильні і фарбувальні речовини.
Всі ці речовини, що містяться необхідні організму людини цілий рік і застосовуються в наступних областях:
•як засіб, що поліпшує травлення,
•як високовітамінний засіб, що охороняє від занепаду сил, виснаження і підвищує стійкість організму до інфекційних захворювань,
•як профілактика гіпо - і авітамінозів,
•при атеросклерозі,
•при каменях у печінці, нирково-кам'яної хвороби,
•при виразці шлунка і дванадцятипалої кишки,
•при гастритах, колітах,
•гострих і хронічних захворюваннях печінки, кишечника,
•при порушеннях кровотворення,
•гіпертиреозі,
•недокрів'ї,
•малярії,
•жіночих хворобах,
•при мляво гояться ранах;
•сприяють прискорення зрощення кісток при переломі;
•при недокрів'ї та виснаженні організму,
•застосовуються при маткових кровотечах,
•зниженій секреції шлунка,
Шипшина Форма випуску: Капсули № 30
Замовити можна по телефону (044) 251-18-70, (093) 753-34-63Людмила, 098-513-44-88; 095-513-44-88.
Основні | |
---|---|
Виробник | Дана Я |
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Застосування | по 1 капсулі 3 рази в день вчасно їжі |
Властивості Шипшини | підвищення імунітету,профілактика авітамінозів,нормалізації обміну речовин,має жовчогінні, сечогінні, антисклеротичні, протизапальні та знеболювальні властивості. |
На курс | 1уп. |
Упаковка | Пластикова тара |
- Ціна: 40 ₴